RAECKS Café

Als de ochtend gloort en de eerste zonnestralen ons terras verwarmen, ruikt het binnen naar versgebakken stokbrood, croissants en koffie.
Langzaam vult het café zich met voorbijgangers en hotelgasten. Er liggen wat kranten en hier en daar zitten mensen op hun laptop te werken.
De muziek staat zachtjes aan...

Zomaar een sfeertekening van ons gezellige café, waar iedereen terecht kan voor een kop koffie, een lekkere lunch of een borrel.

RAECKS Live

RAECKS Live

Haarlem Jazz 2017 was de vuurdoop voor RAECKS LIVE, de eerste optredens in ons café, maar zeker niet de laatste! Hou onze Facebook in de gaten voor aankomende op tredens in RAECKS café. 

(Heb je suggesties of wil je zelf graag optreden? Laat het ons weten).

FACEBOOK
Cocktails

Cocktails

Probeer ook onze cocktails. Wij serveren de klassiekers zoals de scheppers ze voor zich zagen. Heeft u een cocktail in gedachte die niet op de kaart staat? Dan maken wij die graag voor u!

Terras

Terras

RAECKS heeft het zonnigste terras van Haarlem! In de ochtend komt de zon op vanaf de kant van de Gedempte Oude Gracht en overdag staat deze hoog boven de publiekshal van de gemeente. Ongehinderd door stadse bebouwing, zakt de zon uiteindelijk langzaam weg in de Brouwersvaart.